Inspiration til spilledragter

Vi har herunder samlet en række illustrationer, der viser nogle af de typer spilledragter vi kan levere. Det kan fungere som inspiration, hvis I går og overvejer at købe nye spilledragter.

Vi har lavet lidt forskellige typer eksempler, så der skulle være inspiration til flere sportsgrene og stilarter. Det er dog i sidste ende kun jeres fantasi der sætter grænserne, så hvis I går med nogle specielle ønsker eller tanker, så skriv en mail til os. Vi kan hjælpe med at gøre drømmen om jeres næste spilledragter til virkelighed.

De spansk-inspirerede spilledragter

Skrifttypen på denne trøje er valgt ud fra spansk inspiration. Flere spanske hold har spillet med skrifttyper der minder om denne, bl.a. spillede Real Madrid i noget lignede for nogle år tilbage. Generelt er Real Madrids trøjer et godt sted at få inspiration, hvis man ønsker nogle mere specielle typer tal og bogstaver.

joma flag spilledragt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Trøjen er en Macron Team trøje i orange med sort tekst og Sportmonda reklame på maven. Vi tilbyder altid 15% rabat, hvis I ønsker at spille med vores logo på jeres spilledragter.

Kombinationen af klassisk og moderne

Denne trøje kombinerer det moderne med det klassiske. Selve skrifttypen indeholder ligeledes begge elementer og giver derfor en kontrast vi synes er rigtig fed.

macron wezen fodboldsæt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Trøjen er en Macron Diadem i lysblå og navy med hvid tekst og Sportmonda reklame. Der er valgt et centreret tal på brystet, som ligeledes er en stil der har været populær i flere perioder og dermed både indeholder det klassiske og moderne.

De moderne og stilrene spilledragter

Dette er et eksempler på en stilren spilledragt. Hvis man ser på de forskellige spilledragter til VM i fodbold 2014 vil man se, at størstedelen er lavet i et simpelt og stilrent design. Meget tyder på, at dette ligeledes vil blive tendensen for de store klubhold i europa.

joma tiger i orange med eget sponsortryk

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Der er til ovenstående valgt en Joma Crew trøje i lyseblå med en moderne “blød” skrifttype i navy.

De amerikansk-inspirerede spilledragter

Nedenstående er en klassisk amerikansk-inspireret baskettrøje. Trøjen vil dog også kunne fungere til andre sportsgrene som f.eks. flagfootball. Stilen er inspireret af de klassiske college spilledragter og både tal og tekst er holdt i denne stil.

Der er valgt en Macron Arkansas trøje i lilla og gul med tekst i hvid og gul. Skrifttyperne kombinerer det “hårde og kantede” i numrene og navnet på ryggen med holdnavnet i kursiv, der giver en lidt “blødere” kontrast.