Fodbold spilledragter – køb og design spilledragter i dag

Hos Sportmonda laver vi spilledragter til en lang række sportsgrene, men vi må indrømme at lige præcis fodbold spilledragter har en særlig plads i vores hjerter. Dels er fodbold jo den danske nationalsport og kombinationsmulighederne i forhold til at designe et sæt fede fodbold holdsæt er utroligt høj. Er I på udkig efter nye spilledragter kan I skrive til os på info@sportmonda.dk eller se mere på sportmonda.dk:

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

craft fade spilledragter

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Stort udvalg af fodbold spilledragter

Det er vigtigt for os at kunne udbyde et stort udvalg af farver og designs når det handler om fodbold spilledragter. Vi mener at alle fodboldhold fortjener nemt at kunne finde og design et holdsæt, der repræsenterer lige præcis dem.

Ud over at tilbyde et stort udvalg i design og farver for grundmodellerne, så tilbyder vi ligeledes muligheden for, at designe jeres fodbold spilledragter præcis som I ønsker det. Vi kan trykke i stort set alle farver og kommer gerne med forslag til placering og skrifttyper. Når det kommer til valget af tryk, så har I virkelig muligheden for at sætte et personligt præg på jeres spilledragter.

Joma fodbold spilledragter

I øjeblikket er Joma vores foretrukne producent af fodbold holdsæt. Det er der flere årsager til. For det første laver de spilledragter i alle bedste kvalitet, samtidig med at priserne ligger lidt under de største brands, hvor kvaliteten som udgangspunkt ikke er bedre. Derudover producerer Joma en lang række flotte designs, som vi synes kan skabe grundlaget for rigtig flotte fodbold spilledragter.

Herunder har vi vist lidt eksempler på fodbolsæt fra Joma. Hvis I ønsker at se priser, samt lidt større del af vores udvalg, så kan det ske ved at skrive til os eller kigge på sportmonda.dk.

Joma Combi – fodbold spilledragter i alverdens farver

Joma Combi holdsæt med tryk

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Modellen “Combi” er Jomas basissæt. Dette giver sig udtryk i at trøjer og shorts er en-farvede, samtidig med at de findes i et stort udvalg af farvekombinationer. Der skulle derfor gerne være en farve for de fleste hold. Samtidig med at kombinationen af shorts og trøjefarve gerne skulle kunne give jer grundlaget for et sæt fodbold spilledragter, der lige præcis repræsenterer jer.

Både Joma Combi trøjer og short er lavet i 100% polyester, i forarbejdningen som giver det optimale for fodboldspilleren. Materialet og forarbejdningen giver en let og behagelig følelse, hvilket gør Combi-sættet perfekt til fodbold spilledragter.

Trøjerne finde i de 15 forskellige farver vist på billedet til venstre, mens Nobel shorts findes i følgende 12 farver: Grøn, gul, orange, navy, blå, lyseblå, rød, bordeaux, grå, sort, hvid og lilla. Farverne for shorts og trøjer kan kombineres præcis som I ønsker det, således at I kan få lige præcis de fodbold spilledragter I ønsker.

Gå til sportmonda.dk for at se priser på dette sæt fodbold spilledragter.

Atmo Pallas – moderne udgave af de klassiske fodbold spilledragter

atmo pallas spillesæt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Hvis I ønsker et sæt fodbold spilledragter i klassisk snit, med moderne teknologi og detaljer, så kunne Atmo Pallas være et rigtig godt bud på overdelen. Kombineret med f.eks. et par Atmo Bellona shorts giver det et rigtig lækkert sæt spilledragter.

Atmo Pallas trøjen er lavet i 100 % polyester. Dette giver en let trøje, der samtidig er både meget behagelig og kølende. Der er ligeledes indsat micro-mesh i områder omkring armene, der er med til at understøtte denne effekt.

Atmo Pallas trøjen findes i navy/hvid, navy/lyseblå, og navy/orange. Et spillesæt som man bestemt ikke bliver ked af at investere i.

Macron Wezen – vores nyeste skud indenfor fodbold spilledragter

macron wezen fodboldsæt

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Wezen sættet er en af vores absolutte ”bestsellere”. Et flot og simpelt design, kombineret med den høje kvalitet og det store farveudvalg, har gjort Wezen til nogle rigtig populære fodbold spilledragter.

Wezen er lavet i 100% polyester i den gennemtestede forarbejdning Evertex. Med dette materiale er I sikret høj kvalitet og en let og behagelig følelse. I siden af trøjerne er der indsat ”mesh”-områder, der både giver en ekstra lethed og kølende fornemmelse.

Trøjer og shorts findes i mange farverkombinationer (og kan mixes præcis som I ønsker det). Wezens små detaljer på skuldrene gør looket minimalistisk og moderne og giver et flot finish.