Om Spilledragter.dk og Sportmonda

Spilledragter.dk er en side lavet af Sportmonda. Denne side har flere formål, men de primære formål er at give inspiration til valg af spilledragter, samt informere om vores evner og erfaringer indenfor salg og tryk af spilledragter.

Om Spilledragter.dk

Spilledragter.dk er en informationside lavet af Sportmonda. Med Spilledragter.dk giver vi et indblik i vores erfaringer og kompetencer som leverandør af spilledragter til både små og større hold og virksomheder.

Vi ønsker med Spilledragter.dk at levere detaljeret beskrivelser af de materialer vi benytter, vores leverandører, samt alle de tanker der ligger bag vores design, tryk og salg af spilledragter. Vi er eksperter på dette område og vil gerne give et indblik i vores viden og evner.

Ud over ovenstående kan du ligeledes benytte denne side som inspiration til hvordan jeres næste spilledragt skal se ud. Vi har nemlig lavet en række grafiske eksempler på, hvad vi kan levere, og vi håber du finder noget der kan være interessant for lige netop jer.

Om Sportmonda

sportmonda fodbold logo

Sportmonda er en relativt ung dansk virksomhed. Vi blev etableret i foråret 2013 og er specialiserede i at levere sportstøj med tryk til primært hold og virksomheder.

Bag Sportmonda står et ejerteam på 3 unge fyre, der alle har en stor passion for sport og individualiseret sportstøj. Vi har alle 3 dyrket holdsport i en del år og har igennem denne periode gjort os en masse erfaringer, som vi bl.a. benytter når vi kvalitetstester produkter og tryk.

Du kan læse mere om os og Sportmonda på sportmonda.dk.

Hvor finder du os?

Du finder Sportmonda flere steder på internettet. Vi har pt. ingen fysiske butikker eller showroom, men dette er også med til at holde vores omkostninger nede, således at vi altid kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser.

På vores hjemmeside vil du indenfor kort tid kunne designe jeres egne spilledragter online og købe dem med det samme:
sportmonda.dk

På de sociale medier kan du følge med i, hvad der sker af spændende ting hos os:
Facebook
Instagram

Hvordan kontakter du os?

Du finder vores kontaktoplysninger via. kontaktsiden på sportmonda.dk, men du kan også bare skrive til os direkte:
info@sportmonda.dk

Derudover har du også mulighed for at skrive til os gennem vores facebook side.

Det er vores ambition altid at svare indenfor 24 timer på hverdage – både på henvendelser via mail og vores facebook side.

Sportmonda I/S
CVR: 35082166

Elmehusene 181
2600 Glostrup
Danmark